ساخت سوله و هزینه ساخت سوله

ساخت سوله

ساخت سوله دارای مواردی می باشد که اگر برای خواندن این مطلب زمان ندارید با شماره 09122108523 تماس بگیرید تا راهنمایی تان کنیم.

برای ساخت سوله ، با صرف کمی زمان و خواندن این مطالب می توانید به مطالب ارزشمندی  دست پیدا کنید تا حداقل اطلاعاتی برابر با افرادی داشته باشید که چندین پروژه ساخت سوله را اجرا نموده اند.

ساخت سوله یکی از مهم ترین و اولین نیازهای هر فعالیت اقتصادی می باشد که دارای ویژگیهای خاصی هست و باید به نکات ساخت و نصب دقت کافی داشت تا از هزینه اضافه پرهیز گردد و به بهترین نتیجه رسید .
ساخت سوله دارای مراحل و بخش های مختلفی می باشد که در ادامه به آن اشاره می کنیم .
اولین قدم برای ساخت سوله فونداسیون می باشد :

ساخت سوله و فونداسیون سوله:

هزینه ساخت سوله و فونداسیون سوله

قدم اول : ساخت سوله هم به مانند دیگر سازه ها و ساختمان ها نیاز دارد که ستون ها در دل زمین محکم و یک پارچه شوند ؛ در ساختمان های قدیمی حدودا نیم متر از ستون ها را در خاک می کردند و ساختمان ها را به این ستون ها اتصال می دادند که اکثرا به وسیله جوش بود اما با پیش رفت علم مهندسی متوجه شدند که این روش سنتی کاملا غلط هست و ساختمان استحکام مناسب را ندارد ، و در حوادثی مانند زلزله این ساختمان ها دچار ریزش می شود.

از همین رو با مهندسی انجام شده  به این نتیجه رسیدند که انتهای ستون ها که در خاک هستند باید به هم متصل باشند برای همین کار بسته به نوع ساحتمان و وزن زمین را حفر می کنند ، ( در سوله ها معمولا نیم متر زمین را گودبرداری می کنند) و در این مرحله محل پایه ستون ها را مشخص می کنند و بسته به نقشه که ما برایتان طراحی میکنیم و در اختیارتان قرار می دهیم یک آرماتور بند  با بستن میلگرد های که تهیه کردید شروع به بافتن میلکردها می کند و بولت ها را جایگداری می کنند بعد از اتمام این مرحله شروع به بتن ریزی می شود با این کار پایه های ستون های سوله همگی به هم اتصال پیدا کرده و یک پارچه می شود وتوازن بار به درستی انجام میشود و از طرقی در حوادثی مانند زلزله بهترین عملکرد را خواهد داشت به این عمل فونداسیون گفته می شود.
پس فراموش نکنید که فونداسیون سوله بخش  بسیار مهمی در ساخت سوله است که وظیفهٔ انتقال نیرو از ستون‌ها به زمین و خاک اطراف را بر عهده دارد. بر اساس نوع سازه ها و میزان نیروی وارده، بافت لایه‌ها و نوع خاک زمین و شرایط آب‌وهواییِ منطقه، می‌توان نوع و ابعاد فونداسیون را انتخاب و مشخص کرد . که در ساخت سوله ، طول و عرض و عمق فونداسیون به وزن سوله و نوع کاربری سوله بستگی دارد.

برای مشاوره می توانید با شماره 09122108523 تماس بگیرید .

در ادامه با انواع سوله آشنا می شوید :

ساخت سوله و انواع فونداسیون : 

در ابتدا یک نکته بسیار مهم را یادآوری میکنیم که فونداسیون هر سوله نقش بسیار بسیار مهمی دارد اگر در ساخت سوله فونداسیون به درستی انجام نشود در طول ساخت سوله و نصب سوله با مشکل مواجه می شوید از این رو در اجرا این قسمت بسیار بسیار دقیق عمل داشته باشید .
در ساخت سوله بطور کلی فونداسیون ها را می‌توان به چند دسته تقسیم کرد:

  • فونداسیون کم عمق معروف به فونداسیون سطحی

فونداسیون که نسبت عمق به عرض آن‌ها مساوی یا کمتر از یک باشد را فونداسیون سطحی می‌نامند دسته‌بندی‌های متفاوتی از پی‌های سطحی در مراجع مختلف یافت می‌گردد.

  1. فونداسیون منفرد:فونداسیون که بار یک ستون منفرد یایک دیوار را حمل می‌کند.

  2. فونداسیون مرکب:فونداسیون که بار دو یا چهار ستون را حمل می‌کند.

فونداسیون گسترده:نوعی شالوده است که بار چندین ستون با فواصل نامنظم یا چندین ردیف ستون موازی را حمل می‌کند و در زیر بخشی از ساختمان یا کل آن قرار می‌گیرد. فونداسیون های گسترده برای ساختمان‌هایی مورد استفاده قرار می‌گیرند که بر روی زمین‌های قابل تراکمی همچون خاک رس بسیار نرم، رسوبات آبرفتی و مواد خاکریز قابل تراکم بنا می‌شوند.

هزینه سوله سازی و فونداسیون سوله

فونداسیون سطحی به صورت جزئی تر نیز تقسیم‌بندی شده‌اند (مبحث ۷ مقررات ملی ساختمان):

الف) فونداسیون منفرد(spread foundation): به شالوده‌ای که تنها بار یک ستون را منتقل می‌کند، فونداسیون منفرد می‌گویند. این فونداسیون ها معمولاً از یک دال مربعی یا دایره‌ای تشکیل می‌شوند. در بیشتر موارد، فونداسیون منفرد توسط تیرهایی به نام کلاف به یکدیگر متصل می‌شوند. کلاف‌ها نقشی در جلوگیری از نشست شالوده‌های منفرد ندارند. (قادر به تحمل برش و خمش نمی‌باشند) و تنها صلبیت جانبی سازه را افزایش می‌دهند. فونداسیون منفرد می‌تواند شامل انواع بتنی غیر مسلح یا بتن مسلح معمولی، با سطوح شیبدار و پله‌ای باشد.

ساخت سوله و مراحل اجرای فونداسیون سوله:

اجرای فونداسیون سوله به چندین قسمت تقسیم می شود که در ادامه به آنها اشاره می شود:

تهیه نقشه فونداسیون سوله:

نقشه فونداسیون سوله بر اساس ابعاد مشخص می شود. نقشه فونداسیون سوله شامل دو قسمت نقشه کلی و نقشه پایه ها می شود. که هر چقدر ابعاد سوله بزرگتر باشد هزینه و قیمت فونداسیون افزایش می یابد و باید توجه داشت که فونداسیون بخش بسیار مهم سوله است برای همین باید برای قیمت فونداسیون سوله بر نکات اصولی توجه داشت و نباید برای کم کردن قیمت فونداسیون سوله به طور خودسرانه تغییراتی در نقشه فونداسیون داده شود. از این بایت دغدغه نداشته باشید چون ما برای شما نقشه دقیق و با محاسبات دقیق برای ساخت سوله شما ارائه میدهیم که با خیال اسوده این مراحل را انجام بدهید.

تسطیح زمین در ساخت سوله:

تسطیح زمین در ساخت سوله

در ساخت سوله زمینی که سوله در آن قرار است نصب شود را باید مسطح کنیم . در مواردی بسیاری مشاهده شده است افرادی که قصد ساخت سوله و نصب سوله دارند زمینی که در اختیار دارند دارای ناهمواری هایی می باشد که باید این ناهمواری ها برطرف بشود و یا در مواردی که ساخت سوله برای زمین های دارای شیب می باشد در این مورد  باید در زمان گودبرداری برای فونداسیون  بصورت هموار و یکدست گودبرداری انجام شود تا فونداسیون کامل صاف بوده و دارای شیب نباشد. از طرفی در بسیاری از شهرک صنعتی ها مشاهده شده است که زمین هایی که قرار هست سوله در ان قسمت نصب شود خاک ضعیفی دارند در این موارد باید حاک این قسمت ها تقویت شود که بعد از خاک ریزی و تقویت و صاف کردن سطح خاک نیاز هست که با تجهیزاتی مانند غلتکهای سنگین روی خاک را کوبید تا خاک نشست مورد نیاز را داشته باشد و شرایط نصب سوله را داشته باشد. که به این عمل تسطیح می گویند یعنی هم خاک سفت شود و هم شیب نداشته باشد. در صورت شیب دار بودن زمین می بایست شیب آن گرفته شود. این امر برای تراز بودن سوله لازم است.

اجرای بتن مگر:

درساخت سوله همان طور که قبل تر هم اشاره شد باید بعد از گود برداری که برای اجرای سوله انجام می دهید کف فونداسیون کاملا صاف و بدونه شیب باشدبدهی هست که شما هرچقدر هم تلاش و دقت کنید نمی توانید کف فونداسیون را کاملا بدونه نقص در بیارید از همین رو نیاز هست که کف محل مورد نظر را مسطح کنید که برای این کار نیاز به اجرای بتن مگر هست ؛ که بتن مگر یا بتن پوششی lean concrete یک بتن با عیار سیمان کم (بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم سیمان در مترمکعب) است. این عمل مهم باعث می شود اجرای بهتری داشته باشد اما در بعضی موارد برخی از  سوله ساز ها متاسفانه بخاطر کم بود دانش فنی به شما عنوان می کنند که این قسمت را حذف کنید که پیشنهاد میدهیم این کار را نکنید .

اجرای بتن مگر در ساخت سوله

در مواردی دیده شده است که برای کاهش قیمت فونداسیون سوله از بتن های دستی و با نسبت غیر استاندارد استفاده می شود. که پیشنهاد می دهیم اینکار را نکنید چرا که صرفه جویی این مقدار از هزینه در برابر سرمایه گذاری که برای ساخت سوله می کنید  رقم بسیار ناچیزی هست،بنابراین بتن مگر به ضخامت ۱۰ الی ۱۵ سانتی متر و با عیار۱۵۰ کیلوگرم سیمان در متر مکعب در محل ریخته میشود.
از این رو بهتر هست تا می توانید در قسمت فونداسیون دقت کنید و از دخالت افراد غیر متخصص پرهیز کنید. لذا پیش از  اجرای آرماتور بندی بتن مگر انجام می شود و بعد از آرماتور بندی بتن ریزی اصلی انجام می شود . که بتن اصلی که روی ارماتور ها ریخته می شود نیاز هست ویبره بشوند تا بتن سرتاسر  در تمامی فونداسیون گشترده شود .نگران این مرحله نباشید چرا که آرماتور بندها کاملا با این مراحل آشنا هستند و ویبره های مورد نیاز را آرماتور بندها برایتان انجام میدهند.
حال شاید برایتان سوال پیش بیاد که چه نیازی هست که بتن مگر انجام بشود باید یادآور بشویم استفاده از بتن مگر سبب می شود که کف فونداسیون یک دست و هموار شود و نکته مهم تر هم این که بتن اصلی آلوده نشده و آب آن جذب زمین نشود چرا که جذب سریع آب مشکل آفرین می شود .
بعد از اجرای فونداسیون بهتر است چندین روز بتن را مرطوب نگاه دارید وبهترهست چند روز در فواصل زمانی معین ( روزی دو  یا سه بار ) فونداسیون را آب ریزی کنید چرا که باعث استحکام  فونداسیون می شود.

______________________________________________________________________________________________________

هزینه فونداسیون سوله:

هزینه فونداسیون سوله به نسبت سایر سازها هزینه کمتری دارد. دلیل این امر وزن کمتر سوله نسبت به آن ها است. هزینه فونداسیون سوله به عوامل متعددی بر می گردد.
یکی از عوامل خاک است. هر چه مقاومت فشاری خاک کمتر باشد شما هزینه بیشتری باید برای هزینه فونداسیون سوله پرداخت کنید. هزینه بعدی مبلغ مصالح مورد استفاده است. عمده این هزینه فونداسیون سوله برای خرید بتن و میل گرد خرج می شود. قسمت بعدی هزینه فونداسیون دستمزد مجری می باشد. بر حسب تبحر و سابقه دستمزد مجریان فونداسیون متغیر است.

بولت گذاری فونداسیون سوله:

بولت نوعی بست از جنس میلگرد هست که در فونداسیون سوله قرار می گیرد که بسیار کار حساسی را انجام میدهد، که جهت ایجاد اتصال بین صفحه زیر ستون و فونداسیون مورد استفاده قرار می گیرد.که در اصطلاح به آن صفحه پایه ستون هم می گویند که این پایه ستون که از قبل سوراخ شده است روی فونداسیون قرار میگیرد به طوری که پیچ ها داخل سوراخ ها وارد شود. سپس بوسیله مهره پیچ ها به پایه ستون محکم می شود. هر چقدر فونداسیون را صحیح تر و دقیق تر اجرا کرده باشید در این قسمت راحت تر هستید چرا که سوراخ های بولت ها به راحتی همخوانی داشته و بدونه کوچکترین مشکلی جای گذاری می شود. 

بولت گذاری فونداسیون ساخت سوله

برای دقیق قرار گرفتن محل بولت ها از شابلون استفاده می شود استفاده از شابلون باعث می شود سوراخ ها مورد نظر دقیقا درمحل مورد نظر باشد اما در برخی موارد عدم استفاده از شابلون باعث شده است سوراخ ها با پایه ها یکی نباشند که باعث می شود مجددا تغییراتی لحاظ شود . شابلون طرحی است که بر اساس شکل و محل سوراخ ها در پایه ستون درست می شود. شابلون معمولا با ورق فلزی ساخته می شود. زمانی که قرار داد ساخت سوله را با ما دارید این شابلون ها را ما به شما تحویل میدهیم که در انجام کار مشکلی نداشته باشید.
بطور خلاصه ستون برای قرار گیری بر روی فونداسیون سوله پیچ و مهره می شود. روند کار بدین شکل است که پیچ های ضخیم و بلند Bolt در فونداسیون قرار داده شده و روی آن بتن می شود.
بسته به دمای هوا و رطوبت نیاز هست که زمانی از اجرای فونداسیون گذشته باشد تا پس از  ساخت سوله نصب آن انجام شود . بطور معمولا حدود ۷ روز زمان می برد تا بتن خشک شده و بتوان ستون ها را روی آن ها قرار داد.

نصب سوله:

در این مرحله که قسمت اصلی در ساخت سوله هست بعد از این که تمامی اجزایی که برای سوله شما نیاز هست توسط ما ساخته و آماده شد و به محل نصب شما انتقال داده شده  در این زمان به کمک جرثقیل ها تمامی اجزا از ماشین های حمل تخلیه می شود در این مرحله ستون های که برای شما ساخته شده است به وسیله جرثقیل روی بولت ها نصب می شوند. این مرحله با دقت تمام انجام می شود . بسته به نوع ساخت سوله شما و تعداد ستون زمان نصب ستون ها متفاوت می باشد باز هم اشاره می کنیم هر چقدر فونداسیون را صحیح اجرا کرده باشید در این قسمت با سرعت بیشتر کار پیش می رود برای همین موضوع باید نگاه ویژه ای به فونداسیون داشته باشید .

نصب سوله و ساخت سوله

بعد از نصب ستونها نوبت به نصب سایر اجزا سوله می شود که هر کدام از آن ها  را ما قبلا برای شما اماده کرده  و ارسال نموده ایم. مراحل ساخت سوله و همین طور نصب سوله دارای اجزای مختلفی هست که در ادامه به این  موارد اشاره می کنیم این اجزا شامل :

 قاب‌ های اصلی:

قاب‌ های اصلی، از ستون‌ ها و تیر ها تشکیل‌ شده است که حالت هشتی (  ۸  ) دارد . تیر شیب‌ دار و ستون‌ های سوله، از مهم‌ترین و اصلی‌ترین اجزای تشکیل‌ دهنده سوله‌ها هستند. به تیرهای شیب‌دار سوله، اصطلاحاً رفتر (Rafter) گفته می‌شود. بسته به ابعاد سوله شما می تواند تعداد این قاب ها متغیر باشد .که معمولا فاصله این قاب ها از یکدیگر شش متر هست . اندازه ای برابر با طول زد های موجود در بازار که از این رو می توان از زد ها آماده که در بازار موجود هست استفاده نمود تا هزینه اضافه ای نداشته باشیم و هزینه ساحت سوله را کاهش دهیم.

آشنایی با سوله دست دوم 

لاپه یا زد در ساخت سوله:

پرلین ها، تیرهای فرعی سقف در ساخت سوله هستند که در راستای طول سوله و در فواصل معین از هم، بین قاب‌های اصلی قرار می‌گیرند. دلیل این که به لاپه ها  زد هم می گویند این هست که سطح مقطع این اجرا شبیه به زد ( Z ) هست از همین رو در بازار به زد معروف شده اند. که وظیفه اصلی زدها ، تحمل وزن پوشش سقف سوله است. خود زد ها در سوله سازی با استفاده از پیچ و نبشی‌ اتصال‌ دهنده به رفتر و قاب‌ های اصلی متصل می‌کنند.

زد در ساخت سوله

آشنایی بیشتر با لاپه ها :

لاپه ها به بصورت تکیه گاه عمل کرده و بار ناشی از سقف های شیب دار را تحمل می کند،

وظیفه لاپه ها انتقال بار ناشی از وزن سقف به ستون ها است، نحوه بکارگیری پروفیل زد یا همان لاپه ها با توجه به وزن سقف سوله و طول ورق ها مشخص می شود.

انواع لاپه ها:

در حالت کلی پرلین ها به دو گروه تقسیم می شوند:

  1. C-Purlins

  2. Z-Purlins

در ادامه بیشتر در مورد هرکدام آشنا خواهیم شد:

در مورد پرلین مدل سی :

پرلین C اکثرا در دیوارهای ساخت سوله  استفاده می شود . طرح ظاهری آن مانند حرف C است. این پروفیل به صورت مستقل و ایمن بوده و نصب آن در ساخت سوله به سادگی قابل انجام است.
سی پرلین در ساخت سوله توسط پیچ شدن به نبشی و ورق به ستون اصلی وصل می شود. این پروفیل در ضخامت و سایزهای متنوع و با توجه به سفارشات مشتری تولید می شود، اما اکثرا در ضخامت 2، 2.5 و 3 میلی متر و در شاخه هایی به طول 6 متر تهیه می شود.

Z-Purlins

در ساخت سوله استفاده از این نوع بسیار بسیار پر کاربرد می باشد چرا که پروفیل زد از پروفیل C مقاوم‌تر و شناخته شده تر است و موارد مصرف بیشتردر سوله سازی دارد. پرلین زد تیرهای افقی هستند که از آن ها در ساخت سوله و سقف سوله سازی استفاده می شود. پروفیل زد در بین ورق سقف و ساختمان جایگذاری می شود و نقش تکیه گاه ورق را ایفا می کند تا ورق در جای خود باقی بماند.

در ساخت سوله زد پروفیل سبک وزن بوده و انعطاف بالایی دارد به همین خاطر اکثرا در سوله سازی در مصارف صنعتی و کشاورزی استفاده می شود. به خاطر تولید این پروفیل در ابعاد و سایزهای متنوع، پرلین z قابلیت مصرف برای انواع ساخت سوله با اندازه های مختلف را دارد.

مزیت زد:

پروفیل زد مزیت فراوانی دارد که از آن جمله می توان به قدرت و استقامت زیاد، قابلیت همپوشانی، وزن سبک، صرفه جویی در فولاد مصرفی با کم شدن ارتفاع زد اشاره کرد.

روش نصب زدها در ساخت سوله:

برای نصب زدها در ساخت سوله در ابتدا قسمت های مهم سازه مانند ستون ها و تیرهای اصلی نصب می شوند. اگر ارتفاع ستون ها و میزان فاصله آن ها نسبت به هم زیاد باشد به منظور پوشش دیوارها، اول لاپه های افقی را به یکدیگر وصل می کنند. و نصب بسیار راحتی دارند چرا که پرلین ها توسط پیچ به نبشی و ورق و قاب اصلی پیچ می شوند.

نصب زدها در ساخت سوله

البته علاوه بر کاربرد پرلین ها در ساخت سوله برای پوشش سقف های صنعتی مانند سقف های شیب دار نیز به کار می روند و علاوه بر پوشش دهی دیوار ها برای اتصال ستون هایی که فاصله بسیار زیادی از یکدیگر دارند مورد استفاده قرار می‌گیرند.

البته نحوه اجرای زدها در ساخت سوله و نصب سوله در سوله سازی ها یک فاکتور مهم است که با توجه به مقدار بار های موجود در سقف و همچنین طول ورق های محدود تعیین می شود.

در مجموع پرلین یک تیر افقی یا میله است که برای تقویت سقف سوله ها در ساخت سوله و سقف های شیبدار در سوله سازی ها استفاده می‌شود.

کاربرد بیشتر پرلین در سوله:

 پرلین ها جزء جدایی ناپذیری از ساخت سوله هست ،پرلین ها را با نام ورقه ای نیز هم می شناسند و سقف اسکلت ثانویه یک سازه یا یک ساختمان فولادی را تشکیل می دهند. به طور کلی سه کاربرد شاخص و بارز از پرلین ها در ساخت سوله است که به ترتیب زیر در سوله سازی می باشد:

پرلین ها از سقف محافظت می کنند.
پرلین ها ضمن گره زدن تیرها قاب ها را تقویت و تثبیت می کند.
پرلین ها پشتیبانی بیشتری را در در میان دهانه های قاب بندی مجزا فراهم می کند.

یک مزیت مهم پرلین ها این است که مقاومت کل اعضای سازه و قسمت های اصلی سیستم را در مقابله با بارهای مختلف مانند بارندگی و شرایط نامساعد محیطی به شکل چشمگیری افزایش خواهند داد.

_______________________________________________________________________________________________________

گیرت در ساخت سوله:

گیرت در ساخت سوله، المان‌ هایی مفصلی در  سوله هستند که جهت نگه‌ داشتن دیوارهای سبک سوله استفاده می‌شوند.وظیفه گیرت ها، انتقال بار باد به ستون‌ها هست. که معمولاً از مقاطع z شکل و ناودانی به‌ عنوان گیرت استفاده می‌شود.

گیرت در ساخت سوله

بادبند:

بادبند در ساخت سوله

بادبند در ساخت سوله

بادبند در ساخت سوله مانند ساختمان های با اسکلت فلز که نیاز هست بین ستون ها بادبند باشد در سوله ها هم نیاز هست برای خنثی کردن نیرو باد و بارهای جانبی در طول سوله از این المان استفاده کرد.

 

 مهاربند سقف :

وظیفه اصلی مهاربندهای سقفی  بعنوان یکی از اجزای مهم سوله ، کمک به انتقال بارهای جانبی ناشی از سقف و حفظ پایداری بین رفترهای سقف می‌باشد.

وال پست:
به المان‌های نگهدارنده دیوار در سوله وال پست گفته می‌شود. وال پست یا ستون باد، به‌ عنوان پشت‌ بند برای دیوار سوله در نظر گرفته می شود که در قاب ابتدایی و انتهایی و همچنین کاهش‌ دهنده‌ی سطح بادگیر ستون‌های اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ساخت سوله از وال پست ها برای اتصال درب های ورود و خروج نیز استفاده می شود.

آبرو یا گاتر :

در ساخت سوله برای جمع‌آوری و هدایت آب‌های باران در سقف نیاز هست که آب های جاری را در یک مسیر هدایت کنیم و مسیر تخلیه آب باران را فراهم کنیم از این رو از قطعه ای استفاده میکنیم که به آن آبرو یا گاتر می گوییم. برای این منظور در انتهای شیب پوشش های سقف سوله‌ها یک کانال فلزی سراسری قرار می‌گیرد و با شیبی که در جهت طول سوله به آن می‌دهند، آب‌های جمع‌آوری‌شده سطحی را به لوله‌های دفع آب هدایت می‌کند. به کانال فلزی نصب‌شده برای این کار آبرو گفته می‌شود.

گاتر در ساخت سوله

گاتر در ساخت سوله

نصب و اجرای آبروهای قابل‌اطمینان، در سوله‌های چند دهانه اهمیت بیشتری دارد، چون در صورت وجود هرگونه عیب و نقص در سیستم تخلیه و جمع‌ آوری آب باران، آب بر روی سقف سوله جمع می‌شود و می‌تواند باعث افزایش وزن سقف و آسیب رساندن به کل سازه شود. در مناطق پر باران کشور، این مسئله از اهمیت بالاتری برخوردار است و باید دقت شود. در مواردی هم، جمع شدن آب باران، موجب صدمه رساندن به تأسیسات شده و از طرفی نفوذ آب به داخل سوله باعث ایجاد خسارت می گردد از این رو باید همیشه مسیر این گاترها بررسی شود تا مسیر حرکت آب های باز باشد و دارای شیب استاندارد باشد تا آب باران به راحتی در مسیر  خروجی حرکت کند.

پوشش سقف:

در ساخت سوله اکثرسوله‌ها به علت این که در سقف ها باری اضافه قرار ندارد و فقط بار باد و برف هست از این رو  از اجزایی استفاده می شود که سبک باشند، سرعت اجرایی بالایی داشته باشند و بتوانند بارهای ثقلی و باد را تحمل کند. پوشش سقف‌ها را بر روی پرلین های سازه‌ای نصب و اجرا می‌کنند.
یکی از پرکاربردترین و ارزانترین و سریع ترین روش برای اجرای سقف سوله ها استفاده از ورق گالوانیره بهمراه توری و پشم شیشه هست.

پوشش سقف سوله

پوشش سقف سوله

این ورق ها داری تنوع در رنگ های مختلف هست که بسته به سلیقه هر فرد می توان انتخاب و نصب شود.ورق های گالوانیزه دارای عمر طولانی هستند و در ایران بسیار بسیار پرکاربرد می باشند . از پشم شیسه هم به عنوان عایق استفاده می شود.و تا سالیان طولانی نیاز به تعویض این پوشش ها نمی باشد.
در ساخت سوله ورق ها به همراه پشم‌شیشه، و توری‌های سیمی روی پرلین های که در سقف اجرا شده است نصب می شوند .

نوع دیگری از پوشش ها هست که برای شرایط خاص استفاده می شود مانند سردخانه ها ( برای آشنایی با سردخانه اینجا کلیک کنید )که این پوشش ها دیگر نیازی به توری و پشم شیشه ندارد از همین رو سریع تر نصب می شوند که عایق حرارتی بسیار خوبی هستند به این پوشش ها ساندویچ پنل گفته می شود. ساندویچ پانل‌ها از ورق‌های نازک ضخامت‌های 0.5 تا یک میلی‌متر که به‌ صورت کرکره‌ای، ذوزنقه‌ای و یا سفالی شکل در بالا و پایین و یک‌ لایه عایق حرارت و صوت (پلی استایرن، پشم‌شیشه و یا پلی اورتان) ما بین ورق‌ ها، تشکیل می‌شود. در اغلب موارد، از عایق پلی اورتان به علت نسوز بودن و وزن ناچیزشان استفاده می‌شود.

 

دیوارهای خارجی:

دیواره‌ های خارجی یا همان دیوارهای کنار سوله ها هم با توجه به نوع کاربری سازه، متفاوت خواهند بود.رایج ترین نوع دیوارهای کنار دیوارهای سنتی یا همان آجر هست که در ایران پرکاربردترین نوع دیوار کناری می باشد. به مرور زمان پوشش های دیگری هم به وجود آمدند و  پرکاربرد شدند که  در ادامه به موارد پر کاربرد تر در ایران اشاره می کنیم  :
دیوارهای آجری
دیوارهای ساندویچ پانل
دیوارهای تری دی پانل
دیواره‌های بتنی
دیواره‌های ورقی موجدار
ترکیب دیوارهای فوق

امروزه از ساندویچ پانل دیواری استفاده زیادی می‌شود. چرا را که در زمان ساخت سوله و نصب سوله سرعت بیشتری دارد و از طرفی عایق بسیار خوبی هست حتی برخی از افراد بسته به نیازشان بصورت ترکیبی کارمی کنند به طوری که دیوار آجری را تا ارتفاع محدود (مثلاً سه متر) اجرا کرده و برای ادامه‌ی دیوار، از مصالح سبک نظیر ساندویچ پانل دیواری استفاده می‌کنند.

آشنایی بیشتر با ساندویچ پنل:

ساندویچ پنل در ساخت سوله

ساندویچ پانل یا پانل پیش ساخته، یکی از مصالح رایج و مدرن در ساخت سوله است که نقش مهمی در کاهش وزن در سوله سازی ایفا می‌کند، ضمن این که از ویژگی‌های دیگری چون مقاومت بالا، عایق‌بندی مناسب، نصب آسان و دیگر مزایا نیز برخوردار است. ساندویچ پانل‌ها دارای انواع گوناگونی هستند که بستگی به نوع کاربرد ویژه در سوله سازی های مختلف استفاده می شود و به لحاظ اطلاعات فنی و کاربرد با هم تفاوت دارند که باعث کاربرد موارد مختلفی در ساخت سوله می باشد .

انواع ساندویچ پانل و کاربرد آن‌ها در ساخت سوله:

ساندویچ پانل  سوله سازی در دو نوع دیواری و سقفی تولید می‌شود. در حالت کلی ساندویچ پانل متشکل از یک لایه بیرونی است که عموماً از جنس فلزاتی چون آلومینیوم، روی، گالوانیزه و… تهیه می‌شود. یک بخش میانی در پانل‌های پیش ساخته وجود دارد که هسته عایق نامیده شده و از جنس فوم است. فوم عایق نیز عموماً جنس‌های متنوعی از جمله پلی اورتان، پلی استایرن، پشم شیشه، پشم سنگ دارد. ترکیب هریک از این متریال‌ها با یکدیگر در ساخت ساندویچ پانل‌ها باعث می‌شود که این پانل‌های پیش ساخته کاربرد خاصی داشته باشند.

عموماً نوع ساندویچ پانل‌ها را به واسطه فوم عایق آن نامگذاری می‌کنند، مثلاً منظور از ساندویچ پانل پلی اورتان، پانلی است که از فوم پلی اورتان تهیه می‌شود.

________________________________________________________________________________________

ساندویچ پانل‌های پلی یورتان در ساخت سوله:

پلی یورتان یکی از بهترین نوع فوم‌های عایق برای ساخت سوله می باشد که جزو بهترین ساندویچ پانل‌ها محسوب می‌شود. این فوم‌ها از دانسیته مناسبی برخوردار هستند و عایق بسیار خوبی برای صورت و حرارت محسوب می‌شوند. وزن کم و مقاومت و استحکام بالا دو ویژگی دیگری است که برای ساندویچ پانل‌های پلی اورتان می‌توان در نظر گرفت. در سوله سازی پانل‌های پلی اورتان در دو نوع سقفی و دیواری تهیه شده و برای مصارف مختلفی از جمله در ساخت سردخانه، کلین روم ،مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ساندویچ پانل پشم سنگ:

پشم سنگ از ماده بازالت که نوعی سنگ آذرین است تشکیل می‌شود، به همین دلیل است که عایق بسیار مناسبی برای حرارت و شعله مستقیم محسوب شده و به نوعی یک عایق نسوز است. از پانل‌های پشم سنگ به واسطه ویژگی‌های عایق‌بندی مناسبی که دارد در ساخت سازه‌های صنعتی استفاده می‌شود. پانل‌های پشم سنگ هم به صورت ساندویچ پانل‌های دیواری و هم سقفی تولید می‌شوند.

ساندویچ پانل‌ ساخت سوله

ساندویچ پانل‌های پلی استایرن:

این نوع از ساندویچ پنل ها در ساخت سوله کاربرد زیادی دارند اما در شرایطی که نیاز به عایق حرارتی برای ساخت سوله در اولویت نباشد. و در این ساندویچ پانل‌ها از فوم پلی استایرن یا همان یونولیت استفاده شده است. این نوع ساندویچ پانل‌ها بسیار سبک و ارزان هستند اما دانسیته پایین پلی استایرن باعث می‌شود که علیرغم مقاومت عالی در برابر رطوبت، از نظر عایق حرارتی بسیار ضعیف باشند. همچنین در مجاورت با شعله مستقیم این نوع ساندویچ پانل‌ها بسیار آسیب‌پذیر هستند. از ساندویچ پانل‌های پلی استایرن در انواع سوله سازی ها سازه‌ها استفاده می‌شود.

انواع ساندویچ پانل به لحاظ کاربرد:

در ساخت سوله می‌توان پانل‌های پیش ساخته را به لحاظ کاربردی که در سوله سازی دارند نیز طبقه‌بندی کرد. از نظر کاربردی ساندویچ پانل‌ها به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

ساندویچ پانل سقفی:

ساندویچ پانل‌ سقفی عموماً ضخامتی بین ۴ الی ۲۰ سانتی‌متر دارند. این ساندویچ پانل‌ها ضریب حرارتی پایینی دارند و بهترین انتخاب برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی در ساخت سوله محسوب می‌شوند. معمولاً لایه‌های بیرونی پانل‌های سقفی از جنس آلوزینک یا گالوانیزه است. در ساخت این پانل‌ها غالبا از فوم پلی اورتان به عنوان عایق مناسب صوت و حرارت استفاده می‌شود.

ساندویچ پانل سوله سازی

ساندویچ پانل دیواری:

از ساندویچ پانل دیواری در ساخت سوله به عنوان پوشش دیوار استفاده می‌شود. معمولاً در ساخت دیواره‌های کانکس‌ها یا کارخانجات صنعتی و… نیز از آن استفاده می‌شود. فوم مرکزی این ساندویچ پانل‌ها ممکن است هریک از متریال‌های پلی استایرن، پلی اورتان، پشم سنگ یا پشم شیشه باشد. این فوم‌ها عایق مناسبی برای نم و رطوبت محسوب می‌شوند.

ساندویچ پانل‌های سردخانه‌ای:

ضخامت ساندویچ پانل‌های سردخانه‌ای در سوله سازی بین ۸ تا ۲۰ سانتی‌متر است و از ترکیبات پلی اورتان به عنوان عایق در آن استفاده می‌شود. همانطور که از نامش پیدا است از این پانل‌های پیش ساخته برای ساخت سوله سردخانه و تونل‌های ساختمانی صنعتی و ساختمان‌های بزرگ استفاده می‌شود.

ساندویچ پانل نسوز:

این ساندویچ پانل‌ها از عایق‌هایی با ضریب حرارتی بسیار پایین ساخته می‌شوند. عایق‌های به کار برده شده در ساخت آن‌ها در مقابل شعله مستقیم آتش بسیار مقاوم هستند و در زمان آتش سوزی ذوب نمی‌شوند و تغییر شکل نمی‌دهند. از این پانل‌ها اغلب برای ساخت سوله ها که دارای کوره‌های صنعتی است استفاده می‌شود. عایق پشم سنگ یک عایق حرارتی و نسوز است که در ساخت پانل‌های نسوز به کار برده می‌شود. که در صنعت سوله سازی در مشاغل خاص کاربرد دارد و در ساخت سوله گزینه خوبی برای انتخاب هست.

انواع ساندویچ پانل از نظر جنس بدنه:

یکی دیگر از روش‌های طبقه‌بندی ساندویچ پانل‌ها با توجه به جنس روکش آن‌ها است. ساندویچ پانل‌ها از نظر جنس بدنه به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که شامل ساندویچ پانل آلوزینک، گالوانیزه و آلومینیوم می‌شود.

ساندویچ پانل آلوزینک در ساخت سوله :

این پانل‌ها با دو لایه ورق آلوزینک پوشانده می‌شوند. آلوزینک یکی از بادوام‌ترین و بهترین انواع پوشش در پانل‌های پیش ساخته محسوب می‌شود. ورق‌های آلوزینک شامل آلیاژ روی، آلومینیوم و مقدار کمی سیلیکون است. این پوشش‌ها عایق مناسب رطوبت هستند و از خواص ضد خوردگی و ضد اکسیداسیون برخوردارند. به همین دلیل از ساندویچ پانل آلوزینک در  ساخت سوله در محیط‌های کارگاهی و صنعتی به وفور استفاده می‌شود.

ساندویچ پانل آلومینیوم:

یکی دیگر از پوشش‌های رایج در ساخت سوله می باشد که در ساخت ساندویچ پانل از آلومینیوم است که به شکل روکش در دو طرف هسته عایق قرار می‌گیرد. از ویژگی‌های این نوع پانل‌ها باید به وزن بسیار کم، ضخامت متنوع و رنگ‌پذیری اشاره کرد. این پانل‌ها دارای مقاومت بسیار مناسبی هستند و غالبا به عنوان ساندویچ پانل‌های سقفی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ساندویچ پانل گالوانیزه:

این نوع از پانل‌ها رایج‌ترین انواع ساندویچ پانل ها در ساخت سوله محسوب می‌شوند. این روکش در واقع همان فلز فولاد است که با یک لایه فلز روی پوشانده می‌شود. این ساندویچ پانل‌ها مقاومت و طول عمر مناسبی دارند. به هیچ عنوان دچار خوردگی، زنگ زدگی و پوسیدگی نمی‌شوند و در مقابل عوامل محیطی چون باد و باران و آتش مقاومت بالایی دارند. این ساندویچ پانل‌ها به صورت پانل‌های دیواری و سقفی در سوله سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نکته مهم:

درساخت سوله و سوله سازی استفاده از ساندویچ پنل های بسیار رایج می باشد و ساندویچ پانل‌ها به لحاظ کاربرد، نوع فوم عایق و پوشش بدنه به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. انتخاب هریک از این فاکتور‌ها در تعیین کاربرد پانل‌های پیش ساخته تأثیرگذار است و ویژگی‌های خاصی را برای آن رقم می‌زند.

برای دیدن نمونه کار کلیک کنید

دفترچه محاسبات:

حتما این قسمت را با دقت مطالعه بفرمایید

در انتها باید به این مورد اشاره کنیم تمامی محاسبات از فونداسیون تا ساخت سوله و اجرا باید با محاسبات دقیق باشد که تمام این محاسبات باید به شما تحویل بشود که تمامی این محاسبات در یک مجموع به نام دفترچه محاسبات ارائه می شود که مختص ساخت سوله شما هست و در ساخت هر سوله دفترچه محاسبات متفاوت هست . این دفترچه محاسبات برای شما بسیار بسیار مهم هست ، چرا که در صورتی که بخواهید از بانک وامی دریافت کنید نیاز هست که سوله شما اعتبار سنجی شود و نیاز به ارائه این دفترچه محاسبات هست که نشان میدهد سوله شما دارای تایید نطام مهندسی هست و تمامی استاندارد های لازم رعایت شده است و می تواند وثیقه ای برای دریافت تسهیلات و وام های بسیار مناسب با کارمزد پایین باشد . در صورتی که این دفترچه محاسبات را  نداشته باشد یا سوله شما دارای این دفترچه محاسبات نباشد به این معنی هست که سوله شما فاقد تایید نطام مهندسی هست و متاسفانه مورد تایید هیچ سازمان و ارگانی نمی باشد . و ساخت سوله ای که فاقد این دفترچه محاسبات باشد استحکام در برابر زلزله را هم شاید نداشته باشد و در صورتی که حتی شما سوله خود را بیمه کرده باشد و اگر دچار حادثه مانند ریزش باشید بیمه به شما خسارتی پرداخت نمی کند و اگر هم پرداخت کند بسیار ناچیز بوده و با دردسر هایی همراه هست. مانند سوله های دست دوم که هیچ یک فاقد دفترچه محاسبات نمی باشند چرا برای بار جغرافیایی شما طراحی نشده اند ، از این رو بسیار بسیار روی این موضوع حساس باشید و بخاط اندکی قیمت پایین تر سرمایه خود را به هدر ندهید و از ابتدا ساخت سوله ، یک بنای مستحکم و استاندارد و دارای تاییدیه داشته باشید.
در صورت هر گونه سوال و مشاوره با ما در ارتباط باشید.

شماره مستقیم 09122108523

سوالی که برای خیلی از افراد پیش می آید این هست که زمان ساخت سوله و نصب چقدر هست:
ساخت سوله،به علت این که اتصال با پیچ و مهر هست  زمان ساخت سوله و نصب سوله با سرعت بیشتر انجام می شود و نسبت به دیگر سازها در زمان کوتاه تری می توانید از سوله ساخته شده خود بهره بردای بفرمایید که معمولا زمان ساخت سوله  تا نصب سوله حدودا 20 روز زمان میبرد  در ادامه به چند ویژگی اتصالات پیچی در سوله ها اشاره می کنیم :

از مزیت‌های اتصالات پیچی در سازه های فولادی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرعت بالا در نصب اتصالات و ساخت سریع‌تر سازه

  • عدم ایجاد صدا در هنگام نصب اتصالات

  • کاهش نیروی انسانی مورد نیاز

  • فراهم شدن امکان استفاده فوری از سازه

  • امکان استفاده از اعضای جایگزین در بخش های مختلف

  • امکان انجام کار در فضاهای کوچکتر

 اما اگر ساخت سوله و نصب سوله به  افراد غیر متخصص واگذار بشود همین مزیت ها می تواند به معایب تبدیل بشود که چند مورد را در ادامه  اشاره می کنیم:

  • شل شدن اتصالات در هنگام اعمال بارهای لرزشی یا ضربه‌ای

  • کاهش مقاومت کششی در سقف به دلیل کاهش سطح درگیر اتصالات

  • احتمال شکست دائمی اتصال در هنگام اعمال بارهای بیش از حد

  • احتمال شکست اتصال بر اثر خوردگی پیچ یا مهره

از همین رو توصیه می کنیم که حتما ساخت سوله خود را به  افراد متخصص در این حوزه بسپارید که با خیالی آسوده به رونق و توسعه فعالیت خود ادامه بدهید.

___________________________________________________________________________________-

جرثقیل در ساخت سوله:

جرثقیل در ساخت سوله

در برخی سوله ها نیاز هست که از جرثقیل استفاده بشود اما چون استفاده این جرثقیل ها عمومی نیست و همه افرا استفاده نمی کنند در بخش پایانی توضیحات آورده شده است که در صورت نیاز مطالعه بفرمایید:

جرثقیل سقفی یکی از انواع محتلف جرثقیل است که برای جابجایی بار به صورت دائم نصب می شود. جرثقیل در مدل های مختلفی مانند یک پل و دو پل طراحی و تولید می شود چرثقیل سقفی قابلیت جرکت در جهت های گوناگون را دارد.
جرثقیل سقفی از قسمت های مختلفی تشکیل شده است که در هماهنگی بایکدیگر می باشند.
در ادامه با انواع آن آشنا و ساخت و کاربری های مختلف را مورد بررسی قرار داده تا با داشتن اطلاعات کامل و آگاهی تصمیم گیری فرمایید.

کاربردهای جرثقیل در سوله سازی :

کاربردهای جرثقیل در سوله سازی

  • چند تا از کاربرد های جرثقیل عبارت اند از:

  • بارگیری و تخلیه از کامیون و وسایل حمل و نقل بار

  • جابجایی کالا در اطراف سوله با کارآیی بسیار بیشتر از وسایلی مانند لیفتراک

  • توزیع مواد و لوازم مصرفی و مواد اولیه در مراکز تولیدی و سوله

  • جابجایی قطعات به شکل صحیح و کنترل شده در خطوط مونتاژ

  • جابجایی کانتینر ها برای حمل و نقل

  • انتقال وسایل سنگین در سوله انبار

مزایای استفاده از جرثقیل در ساخت سوله:

افزایش بهره وری: سرعت استفاده از جرثقیل های سقفی به نسبت استفاده از موتور بکسل برای بلند کردن و جابجایی وسایل چندین برابر است.
ایمنی: یکی دیگر از مزایای نصب جرثقیل سقفی در یک کارخانه تولیدی، خط مونتاژ یا انبار افزایش امنیت است. جرثقیل ها می توانند برای بلند کردن و جابجایی مواد در محیط های آلوده و سخت استفاده شوند. همچنین برای بلند کردن مواد خورنده و خطرناک مانند فلزات داغ و مواد شیمیایی و سنگین به کمک مجموعه ها می آیند.
مزایای دیگر استفاده از سیستم جرثقیل سقفی شامل موارد زیر است:

کاربردهای جرثقیل ساخت سوله

  • کاهش حوادث

  • کاهش آسیب رسیدن به محصول

  • افزایش سرعت کار

  • هزینه کمتر

 

 

جرثقیل پل دار:

جرثقیل پل دار نوعی از جرثقیل سقفی است که دارای دو مسیر حرکت ساخته شده در کاربردهای سوله می باشد. این جرثقیل ها دارای پیکر بندی های مختلفی مانند طراحی شده با یک تیر یا دو تیر هستند. یک یا دو تیر که پل نامیده می شود جرثقیل را به عقب و جلو مسیر حرکت می دهد.

انواع جرثقیل پل دار:

جرثقیل سقفی تک پل:

در این جرثقیل از یک تیر برای پل استفاده می شود که از هر طرف توسط یک بارکش نهایی پشتیبانی می شود. به این معنی که روی فلنج پایین تیر تکی حرکت می کنند. جرثقیل تک تیر به دلایل زیر قیمت پایینتری دارد.

  • کاهش هزینه های حمل و نقل

  • نصب سریع تر

  • طراحی آسان تر بالابر

  • تیر های سبک تر باند حرکت

جرثقیل سقفی دو پل:

در این مدل دو عدد تیر پل را تشکیل می دهد و از هر طرف توسط کشنده انتهایی پشتیبانی می شود. بالابر نصب شده روی ریل در بالا یا پایین آویز های پل اجرا می شود. جرثقیل های دو قلاب برای مواد سنگین تر و دهانه های بزرگ تر توصیه می شود.
یاداوری می شویم که نصب جرثقیل در سوله های ubm امکان پذیر نمی باشد . و بیشتری کار برد جرثقیل برای سوله های تیرورقی می باشد که در ایران نیز بسیار پرکار برد و محبوب می باشد .

جرثقیل ساخت سوله ارزان

 

انتخاب جرثقیل یکی از چالش های بزرگ برای اکثر خریداران است،  چرا که برای انتخاب جرثقیل در ساخت سوله با جداول پر از اعداد و رقم در دیتا شیت جرثقیل های سقفی مواجه می شوند. اما آشنایی با انواع جرثقیل های سقفی و اجزا تشکیل دهنده جرثقیل از نکات مهمی است که قبل از خرید جرثقیل در سوله سازی باید به آن توجه داشت.

جرثقیل در ساخت سوله:

در ساخت سوله و سوله سازی جرثقیل های سقفی شامل انواع جرثقیل تک پل و جرثقیل دو پل هستند. جرثقیل دو پل با جرثقیل سقفی کابین دار و جرثقیل سقفی آویز، جرثقیل رونشین می باشد. بنابراین انواع جرثقیل های دروازه ای و جرثقیل نیم دروازه ای ، جرثقیل مونوریل ، جرثقیل بازویی دیواری ، جرثقیل بازویی ستونی می باشد، که بنا به شرایط خاص و کاربرد مختلف در سوله سازی ها مورد استفاده قرار می گیرند، اما هر کدام از این جرثقیل ها در ساخت سوله در دسته بندی جداگانه قرار می گیرند.

محاسبه آنلاین هزینه ساخت سوله

چرا جرثقیل در ساخت سوله استفاده می شود:

جرثقیل دستگاهی است که برای حمل مواد یا کالای سنگین در مکان هایی مانند انبار ها، سوله سازی ها با کاربرد فلزی، بنادر و نیز در تمامی محیط های صنعتی و… مورد استفاده قرار می گیرند. جرثقیل سقفی را معمولا با نام جرثقیل پل درساخت سوله نیز می شناسند که یک نوع جرثقیل بصرفه می باشد. که در محیط های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. نقشه جرثقیل سقفی از یک باند موازی با یک پل متحرک تشکیل شده که اجزای بالابر در امتداد پل حرکت می کنند. جرثقیل سقفی در ساخت سوله دارای دو نوع دستی و برقی هستند، که کاربران و کارفرمایان بر اساس نیاز خود و پس از مشخص کردن نوع و وزن باری که می خواهند جابجا کنند، انتخاب می کنند و در زمان ساخت سوله میزان این وزن را اعلام می کنند.  نوع دیگر از جرثقیل ها در ساخت سوله به این شکل هست که اگر پل بصورت سفت و سخت بر روی دو یا چند پایه و بر روی یک ریل ثابت در سطح زمین قرارگرفته باشد جرثقیل دروازه ای گفته می شودکه معمولا در خارج از محیط استفاده می شود و در زمان سوله سازی این مورد در نوع سازه و ستون ها تاثیری نمی گذارد و ساخت سوله به صورت عادی و بدونه در نظر گرفتن جرثقیل طراحی می شود.

نکته:

برخلاف جرثقیل های متحرک و یا ساختمانی ، جرثقیل های سقفی معمولاً برای ساخت یا استفاده در تولیدی های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو برای جابجایی بارهای بسیار سنگین و یا بزرگ از طریق فضای بالایی تاًسیسات به جای راه روها و کف، از جرثقیل های سقفی استفاده می شود.

عملکرد جرثقیل در ساخت سوله :

حرکت جرثقیل در ساخت سوله از طریق یک اپراتور دستگاه، که هدایت جرثقیل و حرکت بارگذاری به سمت چپ یا راست  یا بالا و یا پایین را بر عهده دارد انجام می گیرد، حرکت جرثقیل ها در سوله سازی بصورت الکتریکی یا پنوماتیک (دستی یا با یک کلید فرمان سیمی یا کنترل از راه دور بی سیم ) هدایت می شوند.

کاربردهای جرثقیل در ساخت سوله:

 استفاده از جرثقیل ها معمولا بصورت حرکت چند جهته، برای پشتیبانی از فعالیت های تولید ، ذخیره سازی مواد ، بارگیری و تخلیه در داخل محیط انبار انجام می گیرد. جرثقیل بر روی یک ریل با جهت حرکت افقی در امتداد تیرآهن پل متصل می گردد که می تواند به  چند داهانه نصب شده باشد. لازم به ذکر است برای خرید جرثقیل ، این امکان را به جرثقیل می دهد که با توجه به حرکت افقی ، بار را بصورت عمودی بالا و پایین و یا به چپ و راست و در جهت های طولی جابجایی انجام گیرد، برای اطلاع از تخمین ظرفیت نامی جرثقیل، در ابتدا باید بدانیم جرثقیل چه وزنی را قرار است تحمل کند و هنگامی که مقدار وزن مورد نظر را داشته باشیم، می توانیم ظرفیت و تناژ متناسب با جرثقیل مورد نیاز را انتخاب کرد. عمدتاً برای اطمینان بیشتر در ساخت سوله جرثقیل را با تناژهای بالاتر از ظرفیت مورد نیاز تهیه می کنند. این کار برای ایمنی و نیز کاهش فرسایش جرثقیل در طول زمان انجام می شود.

مراحل استفاده از جرثقیل  در ساخت سوله:

مشخصات جرثقیل در ساخت سوله به گونه ای است که در مناطق مختلف برای پشتیبانی ، پردازش و جابجایی مواد در یک مرکز مورد استفاده قرار می گیرند . در ادامه چند کاربرد جرثقیل در ساخت سوله را بررسی می کنیم:

هزینه ساخت سوله ارزان سبک

مونتاژ : فرآیند تولید با استفاده از انتقال کالا بوسیله جرثقیل

حمل و نقل : بارگیری نهایی کالا بر روی تریلرها

مرحله بندی : برنامه برگذاری فرآیند تولید اضافی

ذخیره سازی : حمل بار سنگین و انتقال به انبارهای ذخیره سازی

انبار داری : انتقال کالا از انبار به باربری ها و از آنجا ارسال به محل مورد نظر

مزیت استفاده از جرثقیل در ساخت سوله :

برای ساخت سوله دارای جرثقیل و یا جرثقیل سوله سازی باید به چه نکاتی توجه داشت :

سازگاری : از آنجا که این جرثقیل ها در ساخت سوله ، بر روی ستون ها کارخانه نصب می شوند که می توانند به راحتی با شرایط و نیاز متقاضی اصلاح شوند دارای انعطاف پذیری بالایی هستند و خواسته کاربر را تا جایی که امکان داشته باشد فراهم می سازد.

قابلیت تنظیم : جرثقیل ها در ساخت سوله میتوانند با استفاده از طراحی سازه های فلزی و ابزارهای خاص بصورت سفارشی ساخته شوند.

ارگونومی : با استفاده از جرثقیل در ساخت سوله نیاز به حضور اپراتور در محل کاهش می یابد که باعث خستگی کمتر می شود و خطر آسیب را به حداقل می رساند .جرثقیل ها بدون وجود موانع، کالا ها را در در امتداد راهرو به جلو یا عقب حرکت می دهند.

کنترل بار در ساخت سوله : کنترل از راه دور رادیوئی و کلیدفرمان های آویزی دکمه فشاری، امکان مشاهده بهتر و تسلط بیشتر برای کاربر جرثقیل را فراهم می کند که باعث میشود خطر مرتبط با حمل بار از اپراتور دور شود .

هزینه های تعمیر و نگهداری پایین : جرثقیل ها داخلی در ساخت سوله با در نظر گرفتن انواع مختلف ظرفیت، درجه بندی و آخرین فناوری ها استفاده می شوند که باعث شده به تعمیر و نگهداری کمتری در مقایسه با سایر دستگاه های بالابر نیاز داشته باشند.

یک جرثقیل در ساخت سوله به تنهایی می تواند جایگزین چندین لیفتراک شود و یک محیط کاری بزرگ را پوشش دهد .

کاهش خسارت محصول : با استفاده از جرثقیل در ساخت سوله یک خط مستقیم بدون موانع خارجی و وجود سرعت های مختلف در حین حرکت محصول ، محصولات را به آرامی کنترل میکند و آسیب آنها را به حداقل رسانیده است .

در زیر فيلم آموزش ساخت سوله از ابتدا تا انتها می باشد که توصیه می کنیم این فیلم را مشاهده بفرمایید تا توضیحاتی که در هر بخش از ساخت سوله گفته شده است را بصورت ویدیو مشاهده بفرمایید.

___________________________________________________________________________

 

برای آشنایی با هزینه ساخت سوله اینجا کلیک کنید

بهتر این نوع سوله کدام است ؟؟ کلیک کنید!!!

برای راهنمای بیشتر می توانید با شماره 09122108523 تماس بگیرید

برای آشنایی با هزینه سوله در مشهد اینجا کلیک کنید

برای آشنایی با هزینه ساخت سوله در تهران اینجا کلیک کنید

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

بدلیل صنعت قوی درایران و رونق در بازار ، ساخت سوله در ایران رونق داشته و ساخت سوله در ایران بیشتر از نوع تیرورق هستند ،به جهت تمرکز صنایع بزرگ تولیدی در شهر تهران ، از قطب‌های مهم صنعتی در سطح ایران به‌شمار می‌رود.

ساخت سوله در تهران به شدت از سوله های تیر ورق استفاده می شود و سوله های خرپایی استفاده بسیار اندکی دارند و خرید و فروش و سوله های تیر ورق به سادگی انجام می شود و از سوله های دیگر مانند یو بی ام و خرپا بسیار کم استقبال می کنند

صنایع مختلفی از قبیل صنایع شیمیایی، ماشین‌آلات و تجهیزات، محصولات کانی غیرفلزی، مواد غذایی، آشامیدنی و دخانیات، نساجی، پوشاک، چرم و کفش در شهرتهران که این نشان از برگشت سرمایه تضمین شده است.

با وجود پتانسیل بسیار در شهر تهران ,ساخت سوله در تهران بسیار پررنق هست و سوله سازی در تهران همیشه یکی از نیازهای این استان بشمار میرود

برای آشنایی با هزینه سوله در مشهد اینجا کلیک کنید

 

برای آشنایی با هزینه ساخت سوله در تهران اینجا کلیک کنید

 

2023-01-31T18:54:48-01:00
تماس با ما