مراحل ساخت سوله
ساخت سوله به چندین بخش تقسیم می شود که که بصورت نکات مهم و مفید هر کدام را خلاصه وار توضیح میدهیم :
-
خاک برداری و اجرای فونداسیون
سوله بر روی محلی نصب می گردد که این قسمت پی سوله نامیده می شود.
فونداسیون:
سوله و هر ساختمانی برای استحکام نیاز به زیر سازی و ایجاد بستر محکم برای نصب سازه دارد. این بنا فونداسیون نامیده می شود. که برای سوله ساز این مورد حتما باید انجام بشود , در قسمت ستون سوله زمین کنده شده و بتون ریزی می شود.
پیچ : پیچ های مستحکمی داخل بتون پایه قرار داده می شود . سوراخ هایی که در پایه ستون به همین منظور تعبیه شده روی آنها قرار داده شده و مهره می شود.
بیس پلیت : محل اتصال ستون و پایه است.
حمل: ابتدا سوله خریداری شده به محل نصب آورده می شود و در محل تخلیه می شود.
نصب ستون ها: ستون ها با کمک جرثقیل بر روی بیس در فونداسیون قرار گرفته و بسته می شود.
نصب سایر قطعات: سایر قطعات مانند پرلین Z و بادبند و موارد دیگر روی سازه بسته و اسمبل می شود.
مراحل ساخت سوله (قسمت ساختمانی)
مراحل ساخت سوله به چند بخش کلی تقسیم می شوند که در ادامه بصورت خلاصه مراحل ساخت سوله آورده شده است . توصیه می کنیم صقحات دیگر لینک شده در این قسمت را هم مطالعه بفرمایید تا با مراحل ساخت سوله بصورت کامل آشنا بشوید.
-
نصب سقف: پوشش سقف بر حسب نوع آن با روش های مختلف روی پرلین بسته می شود.
-
پوشش دیوار: در سوله ساز دیوار کشی دارای تنوع مدل و اجرا است.
-
نصب درب: درب به اشکال ریلی، کرکره ای و لولایی قابل اجرا است. همچنین می تواند دستی یا اتوماتیک باشد. این مورد را نیز در قسمت ساختمان سوله بررسی فرمایید.
-
نصب پنجره: پنجره بر روی سقف به شکل نور گیر و دیوار ها به صورت باز شو نصب می گردد.
-
جرثقیل سقفی: در صورتی که حمل بار سنگین در سوله را دارید نصب این وسیله مورد نیاز خواهد بود.
اجزای ساختمانی سوله
بر حسب نوع کاربری ممکن است از همان اسکلت سوله به عنوان سایبان استفاده کرده باشذ یا سوله ساز برای سایه بان اقدام دیگری در نظر داشته باشد .
-
درب ورود: سوله ها می توانند دارای یک یا چند درب باشند. یکی از این درها درب تردد افراد است که معمولا روی درب اصلی قرار می گیرد . البته بستگی به نوع طراحی سوله ساز دارد . یکی از درب ها درب اصلی برای ورود موارد داخل سوله یا کامیون است که عموما بزرگ می باشند.
-
دیوار: پس از اتمام کار اسکلت سوله نوبت به دیوار کشی می رسد. پیرامون سوله بسته به نوع کاربری انواع دیوار را می توان اجرا نمودمانند انواع پوشش ها یا آجر چینی کردن یا استفاده از پوشش های حرارقی و عایق ها که در بخش دیگر کامل توضبح داده می شود.
-
ساختمان اداری: در سوله های کارخانه یا انبار و موارد دیگر نیاز به اتاق های اداری، آزمایشگاه، نگهبانی و …. می باشد در این حالت یک یا چند اتاق در طبقات مختلف داخل سوله یا خارج از سوله در نظر گرفته می شود.
-
پنجره: پنجره سوله دارای چند کاربرد است. یکی پنجره نورگیر خود سوله است. این پنجره در ارتفاع های مختلف قابل نصب است. مورد دیگر پنجره ساختمان اداری است. این پنجره در داخل اتاق ها و با ابعاد مختلف اجرا می شود.
-
کف پوش سوله: کف سوله بسته به کاربری پوشیده می شود. نوع کف بسته به کاربری دارد.